Moederdag Facebook actie

Om 12.00 uur worden via Facebook 2 moederdagtaarten verloot. Hoe doet u mee? Like de Europapleinpagina, deel de Moederdagactie van het Europaplein  en vertel waarom u een taart wilt winnen of met wie u van deze heerlijke taart gaat genieten…… Vind ons leuk en volg Europaplein op Facebook en op www.europapleinheemskerk.nl en blijf op de hoogte van alle acties en nieuwtjes.

Zaterdag 12 mei 2018 - Moederdag Programma

Op 12 mei staat gezelligheid voorop op het Europaplein. Komt u zaterdag 12 mei  tussen 10.00 uur en 16.00 uur ook naar de gezellige Moederdagactiviteiten in Winkelcentrum  Europaplein te Heemskerk?  De ondernemers trakteren u op lekkere product-proeverijtje en speciale Moederdagkortingen. Voor iedere moeder is er een verrassing!

Muziek

Vanaf  11.00 uur brengt DJ on the Move  u in de juiste stemming om op een leuke, ontspannen wijze uw Moederdag inkopen te doen.

Kraampjes

er zijn demonstraties zoals b.v. Jemako Simply Clean schoonmaakproducten, Optidee Super Vezel, glasgravures (Adinda’s Homemade Creaties),  kraampjes met  leuke kraamkadootjes, gehaakte knuffels, hondenriemen (Leash and More),  sieraden (Wrap by Vero), edelstenen (Ownah), betaalbare  kleurige  tassen ( Tazzies ), zelfgemaakte kaarten, alles op gebied van handwerken,  breien en haken, mooie kadodoosjes, en nog veel meer…….

Proeverijtjes

Moederdag Facebook actie

Zaterdag 12 mei 2018 - Moederdag

Programma

Muziek

Kraampjes

er zijn demonstraties zoals b.v. Jemako Simply Clean schoonmaakproducten , Optidee Super Vezel, glasgravures (Adinda’s Homemade Creaties),  kraampjes met  leuke kraamkadootjes, gehaakte knuffels, hondenriemen (Leash and More),  sieraden (Wrap by Vero), edelstenen (Ownah), betaalbare  kleurige  tassen ( Tazzies ), zelfgemaakte kaarten, alles op gebied van handwerken,  breien en haken, mooie kadodoosjes, en nog veel meer…….

Proeverijtjes

De ondernemers trakteren u op lekkere product- proeverijtje en speciale Moederdagkortingen.