Pasfoto’s

Vanaf nu ook pasfoto’s! Onze pasfoto’s voldoen aan de nieuwste eisen en zijn geschikt voor alle officiële documenten zoals rijbewijs, ID-kaart en paspoort. Een afspraak is niet nodig en de pasfoto’s zijn direct klaar! Op speciaal verzoek  komen we ook bij u thuis (vraag naar de mogelijkheden).

Europaplein 31-33 1966 WB  Heemskerk 0251-237427 website: www.tomanoptiek.nl

Openingstijden

Maandag: Gesloten Dinsdag:   9.00 - 17.30 uur Woensdag: 9.00 - 17.30 uur Donderdag: 9.00 - 17.30 uur Vrijdag: 9.00 - 17.30 uur Zaterdag: 9.00 - 16.30 uur Zondag:   Gesloten

Zaterdag 14 oktober leuk event bij Toman Optiek

Zoals u van Toman Optiek gewend bent vinden wij het heel belangrijk dat u in onze winkel een goed advies krijgt. Om dit te benadrukken organiseren we op zaterdag 14 Oktober aanstaande een dag waarbij een styliste in de winkel aanwezig is, die klanten die dag gaat voorzien van een professioneel advies. Dit doet zij door met name naar gelaatstrekken en -tinten te kijken maar ook naar de kledingstijl van mensen. Daarnaast is er die dag de presentatie van een heel bijzonder merk ”Woodys Barcelona” een merk dat zich kenmerkt door kwaliteit en stijl en onder andere houten monturen in de collectie heeft. Ook hebben wij een aantal aanbiedingen waarbij er een mooi voordeel voor onze klanten te verkrijgen is. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje zal ervoor zorgen dat het een feestelijke dag is bij Toman Optiek op het Europaplein in Heemskerk.

Woodys Barcelona - een merk dat zich kenmerkt door kwaliteit en stijl

Hallo, mijn naam is Woodys en mijn geschiedenis start in 1814 in een oude tuin van een landhuis gelegen in een klein dorpje vlakbij Barcelona. Daar, groeide ik op onder de zorg van een legendarische familie Masferrer omringd door broers, zussen en andere familieleden, sterke stammen die het licht van het majestueuze oneindige met zijn wortels verbonden. Mijn leven was niet makkelijk, de verveling en de routine waren onderdeel van mijn bestaan. Sommige zomers waren zwellend en droog; de winters waren extreem koud, ondanks dat stond ik er altijd, ik zag veel vooruitgang; de spoorwegen, de elektriciteit, de telefoon, de auto’s en vele andere ontwikkelingen die de geschiedenis veranderde. Zonder er erg in te hebben kropen de jaren voorbij, tot op een dag zonder het mij te realiseren, veranderde mijn leven. Op een bewolkte dag kwam  een donkere storm  dichterbij en dichterbij. Plotseling raakte een bliksem mij, die mij doordrong tot aan de wortel. Ik viel neer. Het geluid was verschrikkelijk …. De regen begon zachtjes te vallen, ik dacht dat mijn leven klaar was maar dat was het niet. Nu zie ik de wereld met andere ogen. In feite reis ik over de hele wereld zonder te stoppen. Van de drukke / hectische straten van New York, naar de prachtige bergen in Nieuw-Zeeland, over de warme stranden van Brazilië tot Toman optiek op het Europaplein in Heemskerk. Ik voel me anders, origineel en elegant, mijn ontwerp is bewonderd. Zie het leven door Woody’s Barcelona, wees Woody’s, wees uniek.

Openingstijden

Europaplein 31-33 1966 WB  Heemskerk 0251-237427 website: www.tomanoptiek.nl

Zaterdag 14 oktober leuk event bij

Woodys Barcelona - een merk dat zich

kenmerkt door kwaliteit en stijl

Hallo, mijn naam is Woodys en mijn geschiedenis start in 1814 in een oude tuin van een landhuis gelegen in een klein dorpje vlakbij Barcelona. Daar, groeide ik op onder de zorg van een legendarische familie Masferrer omringd door broers, zussen en andere familieleden, sterke stammen die het licht van het majestueuze oneindige met zijn wortels verbonden. Mijn leven was niet makkelijk, de verveling en de routine waren onderdeel van mijn bestaan. Sommige zomers waren zwellend en droog; de winters waren extreem koud, ondanks dat stond ik er altijd, ik zag veel vooruitgang; de spoorwegen, de elektriciteit, de telefoon, de auto’s en vele andere ontwikkelingen die de geschiedenis veranderde. Zonder er erg in te hebben kropen de jaren voorbij, tot op een dag zonder het mij te realiseren, veranderde mijn leven. Op een bewolkte dag kwam  een donkere storm  dichterbij en dichterbij. Plotseling raakte een bliksem mij, die mij doordrong tot aan de wortel. Ik viel neer. Het geluid was verschrikkelijk …. De regen begon zachtjes te vallen, ik dacht dat mijn leven klaar was maar dat was het niet. Nu zie ik de wereld met andere ogen. In feite reis ik over de hele wereld zonder te stoppen. Van de drukke / hectische straten van New York, naar de prachtige bergen in Nieuw- Zeeland, over de warme stranden van Brazilië tot Toman optiek op het Europaplein in Heemskerk. Ik voel me anders, origineel en elegant, mijn ontwerp is bewonderd. Zie het leven door Woody’s Barcelona, wees Woody’s, wees uniek.